Blog

Андрій Мастюх отримав відзнаку від батальйону «Збруч»

Андрій Мастюх отримав відзнаку від батальйону «Збруч»

Сьогодні, 25 травня, директор КП «Тернопільелектротранс» Андрій Мастюх отримав подяку від командування військової частини ВО 122 (батальйон територіальної оборони Тернопільщини «Збруч»). 

«За свідому національно-громадську позицію щодо захисту нашої Батьківщини, всебічну матеріальну та технічну допомогу батальйону «Збруч» у зоні АТО», – йдеться зазначив у подяці командира військової частини Ігоря Ларіна.

Подяку від імені командування вручив начальник автомобільної служби батальйону «Збруч», старший лейтенант Андрій Корх. За словами офіцера, тернопільські тролейбусники, як ніхто інші в місті доклалися до допомоги автослужбі батальйону. Андрій Корх поставив у приклад працівників КП «Тернопільелектротранс» і особисто його директора Андрія Мастюха та додав, що якби не вони, тернопільським воякам було б дуже важко на передовій.

Нагадаємо, що на базі тролейбусного депо за останній час відремонтували декілька автомобілів для потреб наших вояків та Тернопільського міського військкомату. Більше того, всі працівники підприємства регулярно допомагають, в тому числі і фінансово бійцям батальйону «Збруч».

– В нас на підприємстві є профспілковий комітет і ним було прийняте рішення про допомогу військовим. Купляли в свій час і бронежилети, і каски, й запчастини, матеріали, масла – всяке-різне. Один із підприємців Тернополя придбав собі новий автомобіль і сказав, що готовий передати старий хлопцям на війну. Я був в потрібний час в потрібному місці і сказав, що знаю, кому треба. Колеги доукомплектували машину. Завантажили все необхідне, закупили цигарки, одяг та й відвезли. Я не вважаю, що це якийсь визначний вчинок. Кожен повинен долучатися до такої благородної справи у важкий для нашої держави час, – зазначив Андрій Мастюх.