Blog

Тернопільські тролейбусники – у трійці кращих в Україні

Нагорода за 3 місце

Нещодавно у Житомирі відбулося засідання корпорації «Укрелектротранс». Окрім робочих моментів, відбулася й приємна процедура. За підсумками роботи в I кварталі 2012 року було нагороджено кращі підприємства галузі. Що приємно, до призової трійки потрапило і КП «Тернопільелетротранс».

За досягнуті успіхи з перевезення пасажирів у I-му кварталі 2012 року за підсумками огляду-конкурсу на краще підприємство міського електротранспорту України сумісним рішення ЦК профспілки працівників житлово-комунального господарства, місцевої промисловості, побутового обслуговування та корпорації «Укрелектротранс» КП «Тернопільелектротранс» присуджено третє місце та нагороджено громадою, – зазначив гендиректор корпорації «Укрелектротранс» Станіслав Бейкул.

Як розповів директор КП «Тернопільелектротранс» Андрій Мастюх, приємно отримувати дану нагороду, адже це – визнання роботи 500 чоловік підприємства. При цьому, тролейбусники обіцяють не збавляти обертів і надалі працювати на громаду Тернополя, позаяк вони виконують дуже важливу державну функцію у перевезенні пасажирів, більшість із яких є пільговими категоріями громадян.