Blog

Тролейбусники визначили кращих водіїв

Олегу Ярошу вручають фотоапарат

2 листопада в актовому залі КП «Тернопільелектротранс» кращі водії тролейбусів за підсумками роботи у III кварталі 2011 року отримали призи від профспілкового комітету підприємства.
Традиційно, в тролейбусному депо проводять конкурси серед своїх працівників. Так, у II кварталі визначали кращих кондукторів, а цього разу – водіїв.
Як розповіла заступник голови профспілкового комітету Стефанія Галинська, протягом 3-х місяців кращих водіїв визначали за кількома критеріями: виконання норми годин на лінії, виконання плану доходів (водії та кондуктори працюють як один екіпаж), виконання регулярності руху, відсутність порушень трудової та транспортної дисципліни, піклування про збереження рухомого складу.
Загалом, перше місце не присуджено жодному водієві, натомість друге місце, а з ним і приз – цифровий фотоапарат – отримав Олег Ярош (водій маршруту №1), котрий в депо відпрацює більше 20 років. Натомість третє призове місце дісталося водієві Миколі Демчуку (маршрут №2), котрий є один з старожилів тролейбусного депо, відпрацювавши на підприємстві вже понад 32 роки. Пан Микола отримав в нагороду за свою роботу хлібопічку.
Як зазначалося на урочистому врученні призів, нагорода на перше місце залишається не розіграною, при цьому самі водії підтримали ідею, що приз ще до Нового року має отримати жінка-водій. Таких у депо таких є 15.
Зазначимо, що загалом на підприємстві піклуються про кожного водія, адже на сьогоднішній день з нормативної цифри у 110 водіїв наявні лише 85. А тому, як повідомив під час нагородження виконуючий обов’язки директора КП «Тернопільелектротранс» Володимир Зелінський, уже з 1 грудня варто очікувати на підвищення зарплаті на 30% з розрахунку на мінімальню платню в 985 гривень.

«Номер один»