Blog

Директор тролейбусного депо відстояв понад 500 тисяч бюджетних гривень

Завдяки принциповій позиції директора КП «Тернопільелектротранс», депутата Тернопільської міської ради Андрія Мастюха понад 500 тисяч гривень надійде до тролейбусного депо.

Згідно проекту рішення сесії Тернопільської міської ради планувалося внести зміни до бюджету м. Тернополя на 2014 рік. Згідно цих змін передбачалося зменшити на 536,25 тис. грн. компенсаційні виплати на пільговий проїзд електричному транспортому та надати цю ж суму автомобільному транспорту.

На сесії виступив директор тролейбусного депо Андрія Мастюх та повідомив депутатам, що постійна депутатська комісія міської ради з питань промисловості, транспорту та зв’язку, енергозабезпечення та енергозбереження не погодилася на такий перерозподіл грошей і просив колег-депутатів, згідно бюджетного призначення, залишити ці кошти КП «Тернопільелектротранс».

Депутати Тернопільської міської ради зважили на зауваження Андрія Павловича на погодилися залишити цю субвенцію тролейбусникам.

Зазначимо, що минулого тижня відбулася прес-конференція автобусних перевізників Тернополя, які виступили з ініціативою про відмову у пільговому перевезенні більшості пільгових категорій тернополян. Відповідно, депутати міськради логічно залишили субвенційні кошти тому перевізнику, який добросовісно виконує послуги з перевезення пільговика.