Blog

У Тернополі налічується 24 комунальних низькопідлогових автобуси

У Тернополі налічується 24 комунальних низькопідлогових автобуси

Днями у Тернопіль прибули ще три сучасних низькопідлогових автобуси марки «MAN A21», закуплених для міських перевезень пасажирів.

Станом на жовтень 2019 року у Тернопіль прибули уже всі низькопідлогові автобуси, які мали бути доставлені в Україну з Європи до кінця цього року, відповідно до умов договору купівлі-продажу, укладеного між КП «Тернопільелектротранс» та чеською фірмою «ZEDEXO» s.r.o. 

Тендер на проведення закупівлі низькопідлогових автобусів марки «MAN A21» для міських перевезень пасажирів було провдено комунальним підприємством наприкінці минулого року.

Загалом, станом на жовтень 2019 року, у місті налічується 21 комунальний низькопідлоговий автобус марки «MAN A21» та три автобуси – «ЛАЗ А191».

Придбані автобуси вміщують понад 80 пасажирів та пристосовані для осіб з обмеженими можливостями, обладнані двигуном внутрішнього згорання на зрідженому паливі (LPG) екологічної безпеки Є5, укомплектовані і відповідають європейським стандартам якості. Автобуси технічно справні та готові до експлуатації.

Нагадаємо, з метою надання якісних послуг з пасажирських перевезень, у Тернополі триває процес створення єдиної комунальної транспортної компанії.