Blog

Вступили в дію диференційовані тарифи

Вступили в дію диференційовані тарифи

Із 20 грудня почали діяти диференційовані тарифи оплати за проїзд у тролейбусах. Відтак, вартість проїзду для пасажирів, які мають «Карту тернополянина» та для власників неперсоніфікованого проїзного квитка тривалого користування у тролейбусах становить 5 гривень, при готівковому розрахунку та розрахунку банківською карткою – 6 гривень.

Учні та студенти платять 2,5 грн. у тролейбусах і 3 грн. – в автобусах.

Отже, підвищення проїзду вплине лише на тих тернополян, які користуються громадським транспортом разово і не бажають купувати електронний проїзний чи оформляти «Карту тернополянина», або гостей міста.

До слова, на сьогодні більше 97% тих, хто користується громадським транспортом Тернополя, мають або «Карту тернополянина», або неперсоніфікований проїзний електронний квиток. Тобто навіть мешканці інших населених пунктів, які тимчасово перебувають у Тернополі, але активно користуються громадським транспортом, придбали «електронний квиток».

Нагадуємо, виготовити «Карту тернополянина» можна у ЦНАП на вулиці Острозького, 6 або ж на Чорновола, 1 в оператора електронних систем, або оформити онлайн за посиланням: https://fayna-karta.te.ua/form-general/.