Blog

Щодня на маршрутну мережу виходять до 45 тролейбусів

Щодня на маршрутну мережу виходять до 45 тролейбусів

Незважаючи на стихійне лихо, яке прокотилося Тернополем і принесло з собою місячну норму снігу, місцеві тролейбусники не допустили транспортного колапсу.

Щодня на маршрутну мережу виходили до 45 транспортних одиниць.

– Кожен день тролейбуси виїздять стабільно по 45 одиниць, – зазначив директор КП «Тернопільелектротранс» Андрій Мастюх. – Не закривалися тільки ті маршрути, де фізично не було можливості проїхати або проїзд містив небезпеку для життя та здоров’я пасажирів. Отож основні маршрути нам вдалося закрити. Практично всіх тернополян у повному обсязі довезли до місць призначення. За цю важку роботу хочу сказати слова вдячності всім працівникам тролейбусного депо, які працюють ледь не у цілодобовому режимі задля забезпечення роботи громадського транспорту міста.

Прокоментував директор тролейбусного депо і ситуацію, яка мала місце з частковим простоєм тролейбусів на маршрутах №10 та 11.

– Ті, хто пише, що це сталося через те, що замерзла лінія, не володіють інформацією. Це нісенітниця! Тролейбуси №10 і 11 «зриває» через те, що далекобійників, які не підготовлені до руху в зимових умовах, без ланцюгів, під час руху містом складає у так звані «ножиці». Тим самим вони перешкоджають руху іншого транспорту, в тому числі і наших тролейбусів. Більше того, КрАЗ, який належить КП «Тернопільелектротранс», постійно в роботі і завдяки йому розблоковується рух на найскладніших ділянках Тернополя, – резюмував Андрій Мастюх.