Blog

З нагоди Дня автомобіліста Андрій Мастюх отримав відзнаку

З нагоди Дня автомобіліста Андрій Мастюх отримав відзнаку

З нагоди Дня автомобіліста та дорожника України, яке відзначили 30 жовтня, очільник Тернополя Сергій Надал привітав кращих працівників автомобільного транспорту та дорожнього господарства Тернополя та вручив їм грамоти та цінні подарунки.

Грамоту отримав і директор КП «Тернопільелектротранс» Андрій Мастюх. При цьому відзнака заслужена, адже тролейбусне депо протягом останніх трьох років незмінно входить у трійки кращих комунальних підприємств корпорації «Укрелектротранс».

«Приємно, що громадський транспорт Тернополя є одним з найкращих в Україні, а тернопільські дороги, завдяки роботі дорожніх служб, регулярно ремонтуються. Наприклад, цього року наше підприємство «Тернопільелектротранс» визнано одним з найкращих підприємств електротранспорту України по якості обслуговування, швидкості та зручності комунального транспорту, – зазначив очільник Тернополя. – З нагоди професійного свята бажаю, щоб ваша праця, шановні автомобілісти і дорожники, приносила радість та задоволення, а кожен день, проведений за кермом, відкривав перед вами нові перспективи. Щастя, добробуту, нових трудових здобутків і зеленої вулиці на життєвих і автомобільних шляхах».