Blog

Тролейбусники різнобарвну Україну представили у квітах

Тролейбусники різнобарвну Україну представили у квітах

Традиційно жоден день міста в Тернополі не обходиться без конкурсу квітів. У 2016 році він пройшов під назвою «Стверджуючи українське». Комунальні підприємства, заклади охорони здоров’я та освіти представили свої композиції. На наш суб’єктивний погляд, одну з кращих композицій квітів представили місцеві тролейбусники.

Працівники КП «Тернопільелектротранс» створили композицію «Щоби розквітла, як цвіт калини, в дружбі, в злагоді вся Україна!». Основними її елементами стали українські вінок та рушник, гостинний стіл і тризуб.

– Основна ідея композиції, яку ми намагалися донести до всіх гостей свята, – щоб в Україні запанував мир, дружба і злагода й тоді Україна розквітне. Український вінок символізує красу України, – це символ молодості, краси, успіху, слави та перемоги. Вишиваний рушник символізує турботу та любов. Він здавна супроводжує людину впродовж усього життя, – це своєрідний оберіг. А гостинний стіл символізує щирість та дружелюбність всіх українців. І, звичайно, в композиції присутній державний символ України – тризуб, – розповіла начальник сервісного відділу обслуговування АСОП та ОП служби руху КП «Тернопільелектротранс» Тетяна Фурман.

У створенні квіткової композиції брали участь працівники різних відділів електротрасу. Особисто директор підприємства Андрій Мастюх брав участь в обговоренні концепції та ескізу проекту, а робоча група втілювала задумане в життя.

У представленій тролейбусниками квітковій роботі використано маргаритки, чорнобривці, барвінок, соняшник і калину.