Blog

Пасажир отримала ушкодження, порушивши правила проїзду в тролейбусі

Пасажир отримала ушкодження, порушивши правила проїзду в тролейбусі

У тернопільських ЗМІ з посиланням на Головне управління Національної поліції в Тернопільській області, з’явилася інформація про жінку, яка отримала травму при закритті дверей тролейбуса. Як вдалося з’ясувати, звинувачення у бік водія тролейбуса виявилися безпідставні, позаяк  54-річна жителька обласного центру порушила правила проїзду в тролейбусі.

Події сталися на зупинці громадського транспорту на вулиці Мазепи учора, 16 червня.

– За свідченнями пасажирів, жінка стояла біля вхідний дверей, обхопивши трубу рукою, тим самим порушила правила перевезення пасажирів у громадському транспорті, адже пасажир повинен триматися за трубу кістю руки, – пояснив перший заступник директора КП «Тернопільелектротранс» Володимир Зелінський.

Коли двері відкрилися, жінці защемило руку. Водій, почувши крик, одразу закрив двері і пасажир змогла вивільнити руку. Після того, як тролейбус від’їхав від зупинки, жінка почала стукати по дверях салону водія та його ображати. Згодом така ж поведінка була по відношенню до ревізора безпеки руху тролейбусного депо та  медичний персоналу швидкої допомоги, яка оперативно виїхала на місце інциденту.

Жінку з тролейбуса швидкою доставили у травмпункт Тернопільської міської лікарні швидкої допомоги, де лікарі зафіксувала легкі тілесні ушкодження верхніх тканин правого плеча.

Тролейбус (ЛАЗ) сертифікований, змін у контракцію не вносилося, тому, в даному випадку, ще раз підкреслив Володимир Зелінський, мало місце порушення правил перевезення пасажирів.