Blog

У Тернополі буде «Тролейбус здоров’я»

У Тернополі буде «Тролейбус здоров’я»

«Тролейбус здоров’я» невдовзі курсуватиме вулицями Тернополя. Над проектом вже працюють студенти педагогічного та медичного університетів. Невдовзі вони мають зібратися разом, аби обговорити ідеї та пропозиції.

– У цьому тролейбусі ми хочемо зробити акцент на здоровий спосіб життя, здорове харчування, дати поради він медиків, – розповідає координатор проекту Галина Полюга. – До роботи будуть залучені студенти факультету факультету фізичного виховання та біологи. А також студенти медуніверситету, до речі саме вони подали ініціативу облаштувати «Тролейбус здоров’я». У підсумку ми врахуємо пропозиції всіх трьох сторін.

До слова, у Тернополі відбудеться оновлення тематик «Тролейбусів щастя», додає Галина Полюга. Так, з’явиться тролейбус «Живімо за українською хартією вільної людини».

– Якщо б кожна людина жила за правилами цієї хартії, у нас була б чудова країна, – каже пані Полюга. – Окрім того, студенти-історики збирають матеріали для пролейбуса «Файне місто Тернопіль». В розробці матеріали для тролейбуса про правила дорожнього руху та поведінку і транспорті. Ще один тролейбус буде про АТО. З такою пропозицією до нас звернувся батальйон «Азов», вони готові надати і матеріали.

Над проектом «Тролейбус щастя» усі працюють на волонтерських засадах, проте потрібні кошти на придбання матеріалів, друк листівок та фото. Якщо ви готові допомогти фінансово звертайтесь у кабінет № 3 педуніверситету, або в студентський профком – 43-59-36.

Євгенія Цебрій, «20 хвилин»15