Blog

Вітання міського голови Тернополя Сергія Надала колективу КП «Тернопільелектротранс» із 40-річчям з дня заснування підприємства

Вітання міського голови Тернополя Сергія Надала колективу КП «Тернопільелектротранс» із 40-річчям з дня заснування підприємства

Дорогі тернополяни, українці, друзі!

Шановні працівники КП «Тернопільелектротранс»!

40 років тому у Тернополі почали курсувати тролейбуси і з цього часу почалася нова сторінка в історії міста – сторінка розвитку електротранспорту. За цей час у підприємства були злети та падіння, проте разом, спільними зусиллями, за останні п’ять років ми змогли зробити якісний прорив у розвитку електротранспорту у місті, адже збудували чотири нові тролейбусні лінії на «Алясці», на «Східному», на «Дружбі» та вулицями Купчинського-Сахарова, впровадили роботу автоматизованої системи озвучення зупинок, автоматизованої системи оплати за проїзд та оновили рухомий склад тролейбусного парку на 35% – закупили 26 нових тролейбусів.

КП «Тернопільелектротранс» сьогодні показує модернізований підхід у роботі електротранспорту не лише у нашому місті, а й демонструє хороший приклад для всієї України. Якщо ще декілька років тому потреби тернополян забезпечувало всього лиш 39 тролейбусів, то сьогодні їх курсує майже 60.

Зупинки у тернопільських тролейбусах оголошуються автоматизовано. Завдяки пристроям GPS-навігації рух усіх тролейбусів міста відображається через новий онлайн-ресурс Detransport. Серед нововведень – використання наразі у тестовому режимі автоматизованої системи оплати проїзду (АСОП).

Тролейбуси – це екологічний вид транспорту, економний, забезпечує перевезення одночасно великої кількості пасажирів. Я переконаний, що підприємство та кожний працівник зокрема надалі докладатиме усіх зусиль у виконанні своєї роботи якісно та на благо міста.

Нехай робота, яку ви виконуєте, завжди буде належним чином оцінена. Бажаю вам міцного здоров’я, благополуччя, терпіння, добра, життєвої наснаги, достатку та натхнення на невтомну працю на професійній ниві!

Зичу щедрих Божих благословень вашим рідним і близьким.

 

З повагою,

міський голова Тернополя                                                                     Сергій Надал