Blog

КП «Тернопільелектротранс» і навчить, і працевлаштує

КП «Тернопільелектротранс» і навчить, і працевлаштує

За ініціативи Тернопільського міськрайонного центру зайнятості пройшов День відкритих дверей на виробництві у комунальному підприємстві «Тернопільелектротранс».

Головний інженер КП Ростислав Кулина зазначив, що «Тернопільелектротранс» було засновано у 1975 році. 25 грудня цього ж року відбулось урочисте відкриття тролейбусного руху в Тернополі, відтак найекологічніший транспорт обласного центру у 2015 році святкує ювілей – 40 років.

У своєму виступі він акцентував увагу на перспективах розвитку підприємства:

«За останні три роки у рамках програми «Екологічний транспорт» у Тернополі оновлено 30% тролейбусного парку. У 2016 році 80% міста будуть охоплені тролейбусними лініями, а основним перевізником буде «Тернопільелектротранс».

Під час заходу представник роботодавця презентував роботу свого підприємства, розповів про умови праці та її оплати, графік роботи, вимоги до працівників.

Головний інженер КП також розповів про те, що ті, хто зацікавиться роботою в КП «Тернопільелектротранс», за направленням центру зайнятості, можуть пройти навчання за професією водій тролейбуса, а також на виробництві здобути фах електрогазозварника, фрезерувальника, токаря, кухара, простажуватися на виробництві.

До речі, за спрямуванням Тернопільського міськрайонного центру зайнятості з початку 2015-го у комунальному підприємстві вже працевлаштовано 20 осіб з числа безробітних, зареєстрованих у пошуках роботи.

Джерело: Тернопільський обласний центр зайнятості