Blog

Увага! Неправдива інформація про теплохід «Герой Танцоров»

Увага! Неправдива інформація про теплохід «Герой Танцоров»

На окремих тернопільських інтернет-ресурсах з’явилася інформація про нібито затоплення теплоходу «Герой Танцоров» у минулу п’ятницю. Інформація не відповідає дійсної, повідомив перший заступник директора КП «Тернопільелектротранс» Володимир Зелінський.

– Теплохід «Герой Танцоров» виконував і виконує звичні прогулянкові рейси. Зокрема, так було й минулого тижня. Жодних ексцесів на ньому не було, він працює в штатному режимі, тому все що повідомляється про теплохід у місцевих інтернет-ресурсах не відповідає дійсності, – зазначив Володимир Зелінський.

Що стосується конкретного взятого дня, а саме минулої п’ятниці, то ситуацію пояснив багаторічний капітан теплоходу «Герой Танцоров» Тарас Григорович Парій.

– Згідно книги записів теплохід почав працювати з 10:00. З’їхав о 17:30 через погодні умови та відсутність пасажирів. За даними касової книги зібрано і здано в касу 1060 грн. Жодних затоплень не було, теплохід повністю справний, у ньому відсутня вода. Якщо щось би сталося, я б цього не приховував, адже всяке в житті буває. Не розумію, для чого подавати неправдиву інформацію, – зауважив Тарас Парій.

Зазначимо, що тернопільські теплоходи «Герой Танцоров» та «Капітан Парій» перебувають на балансі КП «Тернопільелектротранс».

Керівництво підприємства вимагає від авторів статті спростування та вибачення перед ні в чому не винними людьми, в іншому випадку готові позиватися до суду.