Blog

У тролейбусному депо робитимуть спецчастини

У тролейбусному депо робитимуть спецчастини

Щоб здешевити вартість робіт з облаштування нових тролейбусних ліній, керівництво КП «Тернопільелектротранс» вирішило не купувати, а самим виготовляти спецчастини до контактної мережі.

IMG_5996_2– Раніше подібні спецчастини ми купували у наших постачальників з усієї України. Нині ж на території колишнього МШЕДу наше дочірнє підприємство «Сервіс ТЕТ» починає власне виробництво спецчастин до контактної мережі. Відповідно спеціалісти виробничо-технічного відділу розробляють креслення спецчастин та передають їх у виробництво. Пробні зразки уже виготовлені і проходять випробовування. При позитивному результаті будемо їх використовувати для власних потреб. Сподіваюся, наші вироби будуть кращими за вітчизняні аналоги, до того ж вартуватимуть значно менше. Це дозволить зекономити кошти та направити їх на інші статті видатків, – зауважив КП «Тернопільелектротранс» Андрій Мастюх.

За словами директора тролейбусного депо, у планах дочірнього підприємства – виготовляти спецчастини для власних потреб, а також на продаж.