Blog

Зловмисник розбив вітрове скло новому ЛАЗу (фото)

Новому автобусу КП «Тернопільелектротранс» «ЛАЗ А191», якого комунальне підприємство «відвоювало» у Львівського автомобільного заводу, зловмисник розбив вітрове скло.

Розбите скло

– 28 серпня, близько обіду, водій іномарки здійснив аварійну зупинку перед автобусом, який слідував за маршрутом №1 («вул. Винниченка – вул. Слівенська»). Вийшовши з автівки, водій легковика рукою розбив вітрове скло автобусу (у склі утворилася тріщина), після чого одразу поїхав. На місце автопригоди були викликані працівники патрульно-постової служби, які по гарячих слідах допитали свідків та особу, яка здійснила хуліганський вчинок, – повідомив директор КП «Тернопільелетротранс» Андрій Мастюх.

Як розповідають свідки, зловмисник свої дії мотивував тим, що водій автобуса його підрізав. Хоча, насправді, цього й близько не було. До того ж, як розповідають водії автобусів з великим стажем, їм навіть важко уявити, як можна підрізати інший транспортний засіб таким величезним автобусом (довжина «ЛАЗ А191» – 14 метрів).

Наразі працівниками міліції проводиться розслідування даної ДТП.

Водночас, на КП «Тернопільелетротранс» повідомили, що, за попередніми даними, вартість вітрового скла для такого типу автобуса складає 12-16 тис. грн. плюс 1,5-2 тис. грн. коштує робота по його заміні.