Blog

У Тернополі курсує тролейбус з життя

«Тролейбус з життя» – таку назву має проект, який здійснює Міжуніверситетська науково-дослідна лабораторія розвитку міста разом з Тернопільською міською станцією юних техніків.

Експерти лабораторії вибиратимуть шість найкращих на їх думку фотографій зроблених юними фотомайстрами, і протягом двох місяців вони їздитимуть у тернопільському тролейбусі №10 (бортовий номер 154). У наступні місці світлини змінюватимуть.

Сюжети зображень різні, але всіх об’єднує людяність і позитивність героїв. Ідею проекту підказали магістри тернопільських університетів. Виконавці сподіваються, що радісна тепла енергія фото буде передаватися глядачам і відродить у тернополян відчуття єдиної родини. В такий досить незвичний спосіб створений оглядовий і дискусійний майданчик для жителів міста, де пасажири будуть одночасно глядачами і героями фотозображень.

Як повідомив «Номер один» співзасновник лабораторії Ігор Ковалик, мета даного проекту – створення доступного інформаційного майданчика для популяризації корисних, соціальних міських програм шляхом самореклами.

Цим проектом його організатори через фотографії прагнуть прищепити любов жителів Тернополя до свого рідного міста, його традицій та звичаї…

Наразі конкурс продовжується. В кінці серпня буде підсумовано наступний етап і нові фотографії прикрасять пересувну виставку – тролейбус .

Умови до участі та зображень :

– фотосюжети мають нести позитив.

– фото не використовують програми обробки зображень, «Фотошоп» та інші подібні.

– фото не мають нести двоякого трактування чи бути некоректними.

– Сфотографовані особи повинні бути жителями м. Тернополя і дати свою згоду на оприлюднення фотографій.

– Зображення будуть узгоджуватися колегіально виконавцями проекту та запрошеними фотомайстрами .

Фoтографії на конкурс можна надсилати на електронну скриньку: kovalyk2009@gmail.com

Іван Білий («Номер один»)