Blog

Тролейбусники запрошують на навчання водіїв

КП «Тернопільелектротранс» отримав висновок Вищої атестаційної комісії Міністерства освіти і науки України, який дає право проводити навчання водіїв тролейбуса.

На сьогоднішні для тролейбусного депо надзвичайно гострою є проблема наявності водіїв тролейбуса.

– На підприємстві нині працює 87 водіїв, хоча потрібно – 113 чоловік. До того ж у нас велика кількість водіїв тролейбусів передпенсійного та пенсійного віку. А враховуючи те, що програма навчання водія тролейбуса розрахована на півроку, то вже нині ми стурбовані даним питанням, відповідно працюємо в напрямку навчання водіїв, – зазначив директор КП «Тернопільелетротранс» Андрій Мастюх.

Навчання водіїв тролейбуса відбуватиметься спільно силами працівників КП «Тернопільелетротранс» та Тернопільського міського центру зайнятості, з яким у тролейбусників давня й тісна співпраця. У депо сподіваємося, що центр допоможе їм сформувати групи для навчання водіїв.

Ті, хто виявлять бажання працювати водієм тролейбуса, можуть звертатися на підприємство КП «Тернопільелектротранс» у службу руху за телефоном 42-83-14, або ж безпосередню у приймальню – телефон 43-62-88.