Blog

Водій тролейбуса діяв професійно, – директор КП “Тернопільелектротранс” про вчорашню аварію

У тернопільських ЗМІ поширюється інформація про те, що водій, який мало не потрапив у ДТП в центрі Тернополя, відволікався за кермом розмовами по телефону. В тролейбусному депо ж кажуть, що це – лише чутки, які нічим не підкріплені.

Аварія за участю №145 – Ці всі розмови журналістів – результат їхньої непрофесійності, – каже в коментарі інтертет-газеті «Доба» директор КП «Тернопільелектротранс» Андрій Мастюх. – Взагалі, водій діяв професійно, бо погодні і дорожні умови були не найкращими. Він не зміг спинити транспорт, тому навмисне скерував тролейбус у відбійник. Інцидент, я вважаю, вичерпаний, бо ніхто з пасажирів не постраждав, всі живі та здорові.

За словами пана Андрія, на підприємстві діє відділ безпеки дорожнього руху, спеціалісти якого постійно контролюють водіїв на лінії. Крім того, фахівці провели повне спостереження по GPS-маршруту і вини водія в міні-аварії не побачили.

Нагадаємо, що вчора на мості біля політехнічного університету тролейбус, який їхав по маршруту №1 (парковий номер 145) в’їхав у відбійник через непідсипану дорогу. Водій громадського транспорту, рухаючись в сторону центру, хотів об’їхати маршрутку, що їхала перед ним, проте не впорався з керуванням і допустив зіткнення з боковою огорожею.

Доба, фото 20 хвилин