Blog

Киянин надибоширив у тернопільському тролейбусному депо

15 жовтня, близько 22:00, наряд групи затримання ВДСО прибув по виклику до комунального підприємства «Тернопільелектротранс», що на вул. Тролейбусній, для належного реагування щодо особи, яка тривалий час зухвало та цинічно вчиняла хуліганській дії. Про це повідомив керівник прес-служби ВДСО при УМВС України в Тернопільській області Ігор Гуцул.

По прибуттю на місце події, бійцями ВДСО був затриманий 51-річний житель Київської області, який перебував у стані алкогольного сп’яніння, поводив себе вкрай неадекватно і надзвичайно агресивно до оточуючих, а його лице та руки були закривавлені.

Група затримання швидко і професійно вжила необхідні заходи, щоб хуліган не спричинив тілесних ушкоджень собі та оточуючим.

Як з’ясувалось цей чоловік, хильнувши оковитої вище своїх можливостей і, програвши цю битву «зеленому змію», заснув «богатирським сном» у тролейбусі, котрий прибув до тролейбусного парку. Там його привели до тями та вивели за межі підприємства місцевий охоронець і чергові працівники депо. Але покидати зручну лавку тролейбуса – взагалі не входило у його плани.

Не пробачивши їм такої «негостинності» та неповаги до себе, «гість» нашого міста тут же помстився, – розбив кулаком вікна у приміщенні чергового, але через миттєве прибуття працівників міліції,  – не встиг покинути це «поле бою» переможцем.

На місце події негайно прибула і слідчо-оперативна група Тернопільського міського відділу та задокументувала вищевикладене, оскільки подібні дії затриманого, які виразились у явній неповазі до суспільних норм моралі, особливій зухвалості та цинізмі, – вбачаються ознаки хуліганства.

За даним фактом проводиться перевірка.