Blog

Тернопільські тролейбусники кращі в Україні

За підсумками II-го кварталу 2012 року КП «Тернопільелетротранс» визнано найкращим в Україні. Це стало відомо під час засідання Ради корпорації «Укрелетротранс», яке відбулося цими днями в Києві і на якому керівника тернопільського тролейбусного депо Андрія Мастюха була нагороджено диплом.

Андрій Мастюх

Андрій Мастюх

Як зазначив під час нагородження гендиректор корпорації Станіслав Бейкул,  КП «Тернопільелектротранс» присуджено перше місце та нагороджено дипломом за досягнуті успіхи з перевезення пасажирів за підсумками огляду-конкурсу на краще підприємство міського електротранспорту України сумісним рішенням ЦК профспілки працівників житлово-комунального господарства, місцевої промисловості, побутового обслуговування населення України та корпорації «Укрелектротранс».

Під час проведення огляду-конкурсу оцінювався весь спектр діяльності підприємства, а саме – виплата заробітної плати, соціальна захищеність працівників, транспортна робота, присутність на лінії, рухомий склад і т.п. Про це розповів директор КП «Тернопільелектротранс» Андрій Мастюх і додав:

– Завжди приємно, коли підприємство, яке ти очолюєш, визначають кращим. Але в першу чергу хочу зазначити, що ця відзнака – це заслуга всього колективу, який щодня працює, щоб тернополяни і гості міста могли користуватися екологічно чистим пасажирським транспортом, – резюмував Андрій Павлович.