Blog

До дня міста реконструюють причал «Дальній пляж»

Міський голова Тернополя Сергій Надал дав доручення до Дня міста провести реконструкцію причалу «Дальній пляж». Роботи по реконструкції будуть проведені коштом і силами працівників КП «Тернопільелектротранс».

У найближчий час буде замовлено проектно-технічна документація для реконструкції причалу. А орієнтовно з квітня-травня розпочнуться ремонтні роботи. Після закінчення робіт причал буде мати змогу приймати наші теплоходи «Герой Танцоров» та «Капітан Парій». Використання причалу «Дальній пляж» дозволить більшою мірою розвивати рекреаційно-відпочинкову зону міського пляжу, – зазначив директор тролейбусного депо Андрій Мастюх.

Нагадаємо, що причал «Дальній пляж» у зв’язку з аварійним станом не експлуатується понад 10 років. Теплоходи, які курсують тернопільським ставом мають змогу зупинятися на тимчасовому причалі, які працює з 2005 року, однак для відпочивальників він є не зручним, оскільки до пляжу ще потрібно пройти близько 1 кільметр. У міській раді переконані, що із введенням нового-старого причалу потік відпочивальників значно збільшиться.