Blog

Тролейбус №5 відтепер заїжджатиме і на ринок

Із 21 червня тролейбусний маршрут №5 («вул. Миру – вул. Київська – вул. Л. Українка») у години «пік» їздитиме через ринок. Таким маршрутом курсуватиме 8 тролейбусів.

«Відповідні зміни сталися на прохання тернополян, – повідомив директор КП «Тернопільелектротранс» Андрій Мастюх. – Пасажири, особливо пільгові категорії, неодноразово зверталися до нас, щоб з’єднати «Східний» масив та «Дружбу» з центральним ринком тролейбусним маршрутом. Ми пішли їм назустріч, і з 21 червня з 08:00 і до 18:00 тролейбусний маршрут №5 заїжджатиме на ринок».

Як розповіла начальник служби руху тролейбусного депо Наталя Балацька, тролейбусний маршрут №5 їздитиме з «Дружби» (вул. Миру) на ринок починаючи з 07:41, натоміть з 17:59 і до кінця зміни 5-й маршрут проходитиме за звичним рухом через центр (вул. Руська), натомість зі «Східного» (вул. Л. України) на ринок тролейбус відправлятиметься починаючи з 08:26, а з 17:57 і далі курсуватиме за звичним маршрутом – через центр, Кооперативний технікум на «Дружбу» повз ринок.

Наразі змінений тролейбусний маршрут №5 обкатуватимуть до 27 червня. Якщо він знайде свого пасажира (за словами пані Балацької тролейбусники вже отримали кілька телефонних дзвінків від вдячних пасажирів), то відповідні зміни будуть продовжено і в подальшому.