Blog

Тролейбусники враховують побажання дачників

Тернопільські тролейбусники вивчають побажання тернополян, які саме в цей весняний час масово виїжджають на обробіток дачних ділянок. А тому в найближчий час графіки руху кількох маршрутів тролейбусів будуть підлаштовані під приїзд приміських поїздів.

– Нині група працівників КП «Тернопільелектротранс», – стверджує директор підприємства Андрій Мастюх, – відстежує пасажиропотік на зупинці громадського транспорту «Залізничний вокзал». А тому, ймовірно, графік кількох маршрутів відрегулюємо, щоб підлаштувати тролейбуси під приїзд приміських поїздів для забезпечення своєчасного і безперебійного перевезення пасажирів у напрямку спальних районів (БАМ, «Аляска», «Тинда»).

Натомість сьогодні, за словами Андрія Павловича, в будні від зупинки «Залізничний вокзал» маршрут №8 відправляється о 18:53 та 19:33, а 9-й маршрут – о 18:46, 19:00, 19:14 та 19:28. Маршрут №5 у вихідні з залізничного вокзалу відправляється в напрямку БАМу о 18:37, 18:52, 19:08 та 19:38.

Окрім того, фахівці підприємства працюють над тим, щоб продовжити роботу маршруту №9 до 20-ї години:

– Зараз вивчаємо можливість продовжити роботу тролейбуса №9 у вихідні, адже розуміємо, що у зв’язку з подорожчанням палива, багато тернополян почали користуватися саме приміськими поїздами, відповідно ми повинні їх по приїзду потягів на станцію «Тернопіль» оперативно розвести по домівках, – резюмував Андрій Мастюх.