Blog

35-річчя відзначило КП «Тернопільелектротранс»

35-річчя відзначило КП «Тернопільелектротранс»

35-річчя відзначило комунальне підприємство «Тернопільелектротранс». На урочистостях в обласній філармонії відзначили кращих водіїв, кондукторів та слюсарів.

Микола Якимець водієм тролейбуса працює вже 22 роки, останні 4 їздить на сучасній електромашині з низьким рівнем підлоги. Він зізнається, що на роботу в електротранс прийшов через захоплення технікою.

Микола Якимець, водій тролейбуса: «Така техніка в наш час зручна як для звичайного пасажира, так і для пенсіонера та для молодих мам з колясками. Хочеться, щоби пасажир нашого міста не був обділений, а завжди себе почував комфортно в нашому транспорті».

Андрій Мастюх три роки очолює комунальне підприємство «Тернопільелектротранс». Головним досягненням цього періоду він вважає стабілізацію роботи тролейбусного депо – вчасно виплачується зарплата, ремонтується та оновлюється рухомий склад. Зокрема, за 3 роки Тернопіль поповнився 7-ма тролейбусами.

Андрій Мастюх, директор КП «Тернопільелектротранс»: «Ми протягом року оплачуємо величезну кількість податків. На сьогоднішній день ми вже сплатили понад 4 мільйони гривень різних відрахувань до бюджетів. Я вважаю, що таке підприємство, як «Тернопільелектротранс», потрібно тільки розвивати. Треба допомагати нам, щоб ми працювали, адже це є колектив із 430 чоловік. У них є сім’ї, і всі вони є жителі Тернополя».

Привітати працівників тернопільського тролейбусного депо приїхали керівники електротранспортних підприємств з усієї України. Вони вручили винуватцям свята різноманітні сувеніри. А міська рада подарувала «Тернопільелектротрансу» автомобіль.

ІНТБ

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=r-qGtNJwoXc?rel=0&w=640&h=510]