Blog

Розмальований тролейбус курсуватиме містом

Розмальований тролейбус курсуватиме містом

Розмальований у всі кольори веселки, з казковими героями по боках та симпатичним зайцем, який прилаштувався здійснити проїзд без квитка, курсуватиме містом упродовж 28 серпня від готелю “Тернопіль” з 10 години ранку.

Саме так бачать юні обдарування з дитячої художньої школи Тернополя тролейбус майбутнього. Досить було запросити їх у КП “Тернопільелектротранс”, як екскурсійний тролейбус через дві години перетворився на казкового розфарбованого равлика з велетенськими рогами. “У кінцевому результаті вийшов досить оригінальний подарунок місту з нагоди 470-річниці від дня його заснування. Ми раді, що саме нашим діткам та колективу випала нагода у такий спосіб долучитися до організації свята”, — сказав директор художнього школи Євген Чопик.

Ідею заходу підказала міська рада, а допомогли впровадити її у життя працівники КП “Тернопільелектротранс”. “Нам дуже приємно, що сьогодні до нас прийшли юні таланти. Ми завжди підтримували і будемо підтримувати усі проекти, у яких беруть участь діти. Ідея перевтілення екскурсійного тролейбуса — досить цікава, але, на жаль, він залишатиметься таким лише до перших дощових крапель. Проте ми подумаємо, як зробити так, щоб зберегти дитячі малюнки якомога довше”, — сказав директор КП “Тернопільелектротранс” Андрій Мастюх.

ІНТБ 

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=9rsdI6AMUAM?rel=0&w=640&h=510]