Blog

Тролейбуси змінюють маршрути руху

У зв’язку із проведенням ремонтних робіт по вул. Збаразькій та вул. Шептицького, згідно з рішенням виконавчого комітету міської ради, з 1 червня по 1 серпня змінено маршрути перевезення пасажирів електротранспортом. Маршрути №1 та №2 залишаються без змін — напрям руху та кількість транспортних одиниць на цих маршрутних лініях зберігаються. З технічних причин маршрути №8 та №10 не функціонуватимуть. Натомість усі машини, що обслуговували ці маршрути, переведені на маршрути №5 і №11.

Так, на маршруті №5 задіяно 12 одиниць транспорту, інтервал руху — 8 хвилин.

Напрям руху тролейбусів маршруту №5:
Вулиці Миру, Дружби, Руська, Острозького, Гоголя, Руська, просп. С. Бандери, 15 Квітня, Київська, Тарнавського, просп. Злуки — розворот на перехресті просп. Злуки, Текстильна, Збаразька — просп. Злуки, Тарнавського, Київська, 15 Квітня, Протасевича, Л.Українки, Слівенська, просп. С.Бандери, Руська, Мазепи, Кривоноса, Миру.

Відповідно на маршруті №11 задіяно 13 одиниць транспорту, які курсуватимуть з інтервалом руху 8 хвилин.

Напрям руху тролейбусів маршруту №11:
Вулиці Тролейбусна, Бережанська, Мазепи, Руська, просп. С.Бандери, Слівенська, Л.Українки, Протасевича, 15 Квітня, Київська, Тарнавського, просп. Злуки — розворот на перехресті просп. Злуки, Текстильна, Збаразька — просп. Злуки, Тарнавського, Київська, 15 Квітня, просп. С. Бандери, Руська, Мазепи, Бережанська, Тролейбусна.

За словами директора КП “Тернопільелектротранс” Андрія Мастюха, тимчасові маршрути основних пасажиропотоків максимально продумані, тим самим це виключає будь-які незручності: ”Питання зручності довезення пасажирів з густонасених районів, так званого БАМу до Центру, а також зв’язок між трьома мікрорайонами Тернополя Дружба – Центр – БАМ та мікрорайонами Дружба – Центр – Східний — забезпечена. На сьогоднішній день усі тролейбуси КП “ТЕТ” працюють на лініях з дотриманням графіку”.

ІНТБ

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=TE4hM8y5Bvg&fs=1&hl=uk_UA&rel=0&color1=0x3a3a3a&color2=0x999999]